=
zzp website laten maken voor € 180!

vd Valk Hotel Eindhoven

nabij natuurgebied de kempen


logo van het bedrijf
foto van het bedrijf

Algemene gegevens bedrijf


bedrijf:vd Valk Hotel Eindhoven
telefoon:040-2116033
fax: 040-2120774
adres:Aalsterweg 322
plaats:5644RL Eindhoven
routeplanner: bekijk de kaart
website:bekijk website
e-mail:stuur een e-mail
openingstijden:  
kvk nummer: check kvk
specialiteiten:meerdaagse meetings of weekendje weg
beoordeling:
plaats beoordeling
 

Social media links

Google Plus:
Facebook:
LinkedIn:
Twitter:

Voornaamste activiteiten van dit bedrijf


De algemene branche waar vd Valk Hotel Eindhoven actief in is valt onder de hoofdcategorie: hotels & pensions met een differentiatie naar activiteiten die vallen onder de sub-categorie hotels 4 sterren. De voornaamste activiteit van vd Valk Hotel Eindhoven valt onder de branche: hotel.
Ideaal gesitueerd & gratis geparkeerd
Hotel Eindhoven heeft de meest perfecte ligging die u zich maar kunt bedenken. Midden in het groen van de bossen en de Genneper Parken, binnen 5 minuten bent u in het levendige centrum van Eindhoven maar ook de uitvalswegen (A2 en A67) zijn direct naast het hotel. En niet geheel onbelangrijk: onze bezoekers parkeren bij ons gratis voor de deur.

Vergaderen in (nieuwe) stijl
Hotel Eindhoven is met een compleet congres- en recreatiecentrum de gelegenheid voor meerdaagse meetings of zomaar een weekend uit. Door de diversiteit aan multifunctionele zalen kunt u een evenement organiseren van 2 tot 2000 personen. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de modernste audiovisuele hulpmiddelen zoals een beamer, projectiescherm en active board en voorzien van daglicht.

Verdiende nachtrust
Alle 272 hotelkamers zijn van alle comfort voorzien en onderverdeeld in Standaard, Luxe en Torenkamers. Wilt u eens overnachten als een VIP boek dan 1 van onze adembenemende suites: 2 bruidssuites, 1 businesssuite en 2 penthouse suites. Natuurlijk is het hotel rolstoelvriendelijk en beschikken wij ook over 2 minder valide kamers.

Culinair en sportief vermaak
Voor een heerlijk a la carte diner kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant met terras en voor het aperitief of digestief bent u van harte welkom in onze beroemde Havanabar. Op zaterdag en zondag bereiden onze koks live de heerlijkste gerechten tijdens het all inclusive Familiebuffet. Hotel Eindhoven beschikt over een modern sport center met een eigen zwembad, fitness, beautysalon en tennisbaan. In de besloten tuin kunt u heerlijk zonnen.

Bijzondere buren
Heeft u tijd voor een kortere of langere vakantie. Ook de omgeving van Hotel Eindhoven heeft u veel te bieden, o.a.; Genneper Parken, Van Abbe Museum, Toverland, Efteling, diverse golfclubs (Eindhoven, Tongelreep, Welschap), PSV, E3-strand, Aqua Best, Kasteel Helmond en nog veel meer.

Suggestie hotel rubrieken Eindhoven


Hieronder vindt u een selectie van aanvullende rubrieken die bij vd Valk Hotel Eindhoven passen.

Hotel 4 sterren Hotel Hotels Motel Motels Hotel inrichtingen Hotel reiniging
 


Plattegrond vd Valk Hotel Eindhoven


Bekijk de plattegrond google maps kaart van vd Valk Hotel Eindhoven. De exacte locatie kan afwijken qua van het gewenste bedrijf.


klik hier en bekijk de plattegrond


 

Streetview van vd Valk Hotel Eindhoven


Bekijk de streetview kaart van vd Valk Hotel Eindhoven. De afbeelding kan afwijken qua richting van het gewenste bedrijf. U kunt het figuurtje op de rechterkaart verplaaten en zo op een andere locatie de streetview bekijken. De linkerkaart kunt u draaien door met de muis te slepen


klik hier en bekijk streetview kaart


vd Valk Hotel Eindhoven | Ideaal gesitueerd & gratis geparkeerd
Hotel Eindhoven heeft de meest perfecte ligging die u zich maar kunt bedenken. Midden in het groen van de bossen en de Genneper Parken, binnen 5 minuten bent u in het levendige centrum van Eindhoven maar ook
Aalsterweg 322 | plaats Eindhoven | gemeente Eindhoven | geo 51.4064789,5.4808302 | telefoonnummer: 040-2116033


Bedrijven met dezelfde postcode


Voetbalvereniging RPC
Aalsterweg 314
5644RL Eindhoven
bekijk
ASV Tennisvereniging
Aalsterweg 314-ABY1
5644RL Eindhoven
bekijk
Eikenhof Huiswerkbegeleiding
Aalsterweg 300
5644RL Eindhoven
bekijk
De Poorter Mr P J F X
Aalsterweg 300
5644RL Eindhoven
bekijk


Suggestie advocaat bedrijven Eindhoven


Law & More B.V.
De Zaale 11
5612AJ Eindhoven
bekijk
Swart Advocatuur
Luchthavenweg 81.248
5657EA Eindhoven
bekijk
Swart Advocatuur
Gestelsestraat 153
5615LD Eindhoven
bekijk
Houben & Van Dijck Advocaten
Parklaan 58
5613BH Eindhoven
bekijk
Echtscheidingswinkel
Luchthavenweg 81-002
5657EA Eindhoven
bekijk
Bureau Rechtshulp
Hooghuisstraat 31-A
5611GS Eindhoven
bekijk
Ik ben eigenaar


Bent u eigenaar van Bureau Rechtshulp Eindhoven of bevoegd namens dit bedrijf? Claim dan deze bedrijfsvermelding en zorg dat u nog beter gepresenteerd wordt in deze gids. Voeg teksten merken en rubrieken toe die beter passen bij uw bedrijf. Dit verhoogd uw conversie naar meer potentiele klanten.

disclaimer: Go2web.nl initiatiefnemer van deze gids, doet zijn uiterste best om bovenstaande getoonde bedrijfsinformatie over Bureau Rechtshulp zo accuraat en volledig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de getoonde informatie niet meer klopt of onvolledig is. De laatste wijziging en aanpassing van bovenstaande informatie is op 20-11-2013 10:36:32 geweest. Elke bezoeker kan een wijziging eenvoudig aan ons doorgeven via bovenstaande tab wijzigen, zodat wij zo snel mogelijk de database kunnen wijzigen. Mocht u twijfelen of het bedrijf nog wel actief is raden wij aan een check te doen bij de kamer van koophandel of een faillissementsregister.Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie